Pavilion Albastru

7 camere, living spaţios la intrare, mini-bucătărie, uscător şi 4 băi. Compartimentare: 2 camere cu baie fiecare; o altă cameră cu baie proprie şi dressing; 4 camere cu 2 băi vis-a-vis pe culoar. Cabana este dotată cu încălzire centrală, camerele au mobilier din lemn şi pal melaminat şi este renovată în anul 2013. Oferă un […]

Read more »

Pavilion Nou

Construită recent, oferă 12 camere dotate fiecare cu câte 3 paturi supraetajate, cu baie proprie, TV plasmă, măsuţă cu scaune. Clădirea are un living-room spaţios la intrare, o mini-bucătărie şi o terasă. Este dotată cu încălzire centrală şi apă caldă curentă. Camerele oferă o privelişte deosebită, datorită geamurilor mari poziţionate înspre lac sau curte. Oferă […]

Read more »

Cabane 8 Paturi

Cabane Mari 5 Cabane mari cu câte 8 paturi – fiecare cabană are o suprafaţă de aproximativ 32 mp, în care oferă: 4 paturi supraetajate, masă mare cu băncuţe, TV, mini-bucătărie (plită, frigider, chiuvetă, dulapioare), dressing, baie proprie, terasă. Cabanele sunt dotate cu aer condiţionat. Oferă un număr total de 40 locuri de cazare.

Read more »

Cabane 2 Paturi

10 căbănuțe cu 2 paturi. Amplasate pe malul lacului, te fac să te simți într-adevăr în inima naturii. Poți auzi liniștea lacului sau cântecele broaștelor într-o noapte de vară, iar dimineața să vezi răsăritul de soare oglindindu-se pe întinderea apei.

Read more »

Cabane 4 Paturi

Cabane mici: 8 căbănuțe cu patru paturi fiecare (single bed), acces la grupul sanitar din curte. Oferă un număr total de 32 locuri de cazare.

Read more »

Pavilion Central

La Parter: recepţia, bucătăria, sala de mese şi terasa cu 150 locuri. Etaj: 6 camere moderne, cu câte două paturi. Mansarda: o cameră mare cu două băi. Poate fi utilizată ca și dormitor cu priciuri sau ca şi sală de seminarii. Două grupuri sanitare aferente.

Read more »