O tabara extraordinara

viziunea noastra

Centrul de Tabere Şăulia a început să funcţioneze în anul 2000. Avem o experiență de peste 22 ani, am găzduit peste 200 de tabere și grupuri organizate și am reușit să ne dezvoltăm și să ne perfecționăm de la an la an, adaptându-nedupă nevoile clienților noștri. Astfel, în momentul de față putem oferi locații și servicii de excepție organizatorilor detabere sau grupurilor organizate. Fiind situată într-o locaţie pitorească, unde ambientul rural liniştitor se îmbină cu serviciile impecabile şi dotările moderne, Tabăra Şăulia are clienţi mulţumiţi şi dornici să revină – avem multe grupuri care revin la noi an de an.

Ţinta noastră este de a fi în fiecare an mai buni în ceea ce facem. Astfel, ne străduim în permanență să îmbunătățimspațiile de cazare, sălile de conferințe, zonele de agrement, să aducem un plus de frumuseţe în amenajarea curţii,astfel încât clienții noștri să fie plăcut surprinși de fiecare dată când revin în Tabăra Șăulia. Calitatea serviciilor pecare le prestam pentru clienţii noştri este un domeniu la care lucrăm an de an, pentru a asigura un nivel calitativ cât mai ridicat.
Datorită spaţiului generos deţinut de Tabăra Şăulia (pământ şi apă), se pot organiza o mulţime de activităţi.

De ce sa
ne vizitezi

cazare & facilitati & activitati

Ce spun cei care ne-au vizitat

TESTIMONIALE
Elisabeth Dragomir

Tabăra Șăulia, a fost prima mea tabară. Un timp binecuvântat. Mi-e dor de acele momente. M-aș întoarce oricând cu drag!

Elisabeth Dragomir

Annamária Molnár

Locație liniștită, frumoasă, o alegere excelentă pentru relaxare. Lacuri frumoase, loc de joacă. parcare spațioasă. Restaurantul are o atmosferă plăcută, cu bicătarie fină și servicii prietenoase. Camerel sunt bine echipate, curate și confortabile.

Annamária Molnár

Iulia G

Un loc superb, în mijlocul naturii, pe malul unui lac, cu mult spațiu de relaxare activă. Mâncarea bună servită de tineri din comunitate îi dă un alt plus

Iulia G

Dorian Stroe

Bine organizat, mâncarea foarte bună și ambianța plăcută. Zona oferă o mulțime de locuri feerice, dealuri, lacuri, bujori, chiar și un castel.

Dorian Stroe

28 y.o.
Dana Stan

Locul perfect pentru relaxare, deconectare, liniște…super curat, personal amabil, primitor și foarte prietenos!!! Totul perfect!

Dana Stan

25 y.o.
Elisei Covaci

O locație deosebita, oamenii minunați, locul perfect pentru odihnă și multe alte activități. Pentru taberele noastre aceasta locație va rămâne preferată!!!

Elisei Covaci

32 y.o.

VINO INTEAM BUILDING

Strangeti echipa si vino in cea mai tare aventura!
Va asteptam la Tabara Saulia cu o reducere de 10%!
Rezerva acum
Best