Tabara Saulia, gazduieste si anul acesta, tabara de voluntari Yuppi. Ca sa intelegeti mai bine despre ce estevorba si pentru a afla informatii despre cum puteti si voi beneficia de un weekend in Tabara Saulia, alaturi deceilalalti voluntari, urmariti informatiile de mai jos:
Tabara Yuppi este o tabara gratuita special organizata pentru copilasii si adolescentii care sufera de o boalacronica. Asociatia ofera terapie si recreere terapeutica pentru toti aceia care sufera de diabet zaharat de tip 1(insulino-dependent), adolescenti cu boli oncologice (cancer) si artrita juvenila (AJI).
Taberele Yuppi sunt planificate, organizate si coordonate de voluntari tineri si dedicati, cu varsta de peste 20de ani, atent selectati si pregatiti. Printre ei se numara medici, fizicieni, informaticieni, filosofi, jurnalisti,coordonatori de proiecte sau ofiteri.

Daca vreti sa faceti parte din acesti tineri si sa ajutati echipa Yuppi in desfasurarea programelor siactivitatilor, va asteptam sa va alaturati ca voluntari, si sa va intregistrati in formularul de mai jos: www.yuppicamp.ro/voluntariat/vreau-sa-fiu-voluntar/

Ce trebuie sa faci ca voluntar?
– vei ajuta la organizare, prin rezolvarea unor taskuri in timpul anului, pana la inceperea Taberei de vara.
– vei asigura buna dispozitie a copiilor. Mai multe detalii vei primi la sesiune de formare, intrucat pentru a fieligibil de a participa ca voluntar, va trebui sa participi alaturi de ceilalti voluntari la 2 sesiuni de formare.

Scopul acestor traininguri este pregatirea voluntarilor pentru realizarea recreerii terapeutice la un nivel cat mai inalt.
Sesiunea de formare care are loc la sfarsit de saptamana si are ca si obiective cunoasterea reciproca,cunoasterea locatiei taberei, educare in ceea ce priveste recreerea terapeutica, tipologia de boala si viata de zicu zi din tabara. Sesiunile de formare se desfasoara la locatia taberei: Tabara Saulia, din judetul Mures.
Tabara Yuppi asigura cazare si masa pe întreaga perioada a sesiunilor de formare. Va rugam sa va organizatiindividual privind transportul dus-întors si sa suportati cheltuielile cu acesta.
Informatii detaliate în ceea ce priveste Tabara Yupppi, veti gasi pe: www.yuppicamp.ro

Leave a comment