Tenis de masa

Tenisul de masă, sau ping-pongul, este un joc foarte îndrăgit de persoane de orice vârstă. În Tabăra Şăulia, turiştii pot beneficia gratuit de mesele de ping pong. Amenajate într-un cadru natural, mesele de ping-pong oferă o experienţă de joc deosebită. Se pot organiza, de asemenea, diverse competiţii sau concursuri între jucători.  

Read more »

Foc de tabără

La cerere, amenajăm focuri de tabără pentru grupurile care solicită acest lucru. Focul de tabără va fi amplasat pe malul lacului, într-un cadru relaxant şi demn de o tabără de vară.

Read more »

Foisor + Chiosc

Foişorul şi chioşcul din incinta taberei, sunt foarte apreciate de oaspeţii noştri. Foişorul este un loc deosebit de frumos, reprezentând adesea un loc ideal de întâlnire al grupurilor mici sau pentru diverse alte activităţi.

Read more »

Pavilion Albastru

7 camere, living spaţios la intrare, mini-bucătărie, uscător şi 4 băi. Compartimentare: 2 camere cu baie fiecare; o altă cameră cu baie proprie şi dressing; 4 camere cu 2 băi vis-a-vis pe culoar. Cabana este dotată cu încălzire centrală, camerele au mobilier din lemn şi pal melaminat şi este renovată în anul 2013. Oferă un […]

Read more »

Teren Fotbal

Diversele concursuri şi competiţii sportive se desfăşoară pe terenul de fotbal – spaţiu special amenajat pentru diverse grupuri de jucători pasionaţi de activităţile sportive în aer liber.

Read more »

Cabane 4 Paturi

Cabane mici: 8 căbănuțe cu patru paturi fiecare (single bed), acces la grupul sanitar din curte. Oferă un număr total de 32 locuri de cazare.

Read more »

Pavilion Nou

Construită recent, oferă 12 camere dotate fiecare cu câte 3 paturi supraetajate, cu baie proprie, TV plasmă, măsuţă cu scaune. Clădirea are un living-room spaţios la intrare, o mini-bucătărie şi o terasă. Este dotată cu încălzire centrală şi apă caldă curentă. Camerele oferă o privelişte deosebită, datorită geamurilor mari poziţionate înspre lac sau curte. Oferă […]

Read more »

2 Terenuri Volei

Iubitorii jocului de volei îşi pot arăta talentul şi îndemânarea pe cele 2 terenuri de volei ale taberei. Terenurile sunt amenajate cu gazon şi reprezintă locul perfect pentru competitiile ce vor fi desfăşurate.

Read more »

Cabane 8 Paturi

Cabane Mari 5 Cabane mari cu câte 8 paturi – fiecare cabană are o suprafaţă de aproximativ 32 mp, în care oferă: 4 paturi supraetajate, masă mare cu băncuţe, TV, mini-bucătărie (plită, frigider, chiuvetă, dulapioare), dressing, baie proprie, terasă. Cabanele sunt dotate cu aer condiţionat. Oferă un număr total de 40 locuri de cazare.

Read more »