Tabara de vara pentru copii, adolescenti, tineri

Vacantele scolare ale copiilor ar trebui sa fie un moment memorabil pentru acestia; o sansa sa se relaxeze, sa se distreze si sa isi faca noi prieteni intr-o locatie care le va oferi pe langa un spatiu de relaxare, si o multime de activitati sportive.
Tabara Saulia va invita sa va petreceti vacanta de vara intr-o locatie linistita, departe de agitatie si trafic. Centrul de tabere Saulia, este amplasat intr-o locatie pitoreasca, unde cadrul natural de exceptie se imbina cu serviciile impecabile si dotarile moderne.

1

Beneficiind de un peisaj mirific, Centrul de Tabere Saulia va invita sa descoperiti natura si farmecul rural linistitor, de unde atat copiii cat si adultii vor pleca cu siguranta cu cele mai frumoase amintiri.

Tabara Saulia va propune posibilitatea petrecerii taberei de vara in mijlocul naturii, iar cei peste 15 ani de experienta in gazduirea de tabere scolare si grupuri organizare, ne recomanda.
Taberele de vara reprezinta cea mai buna ocazie inca care copiii pot cunoaste natura cu frumusetile ei, pot imbratisa aventura si descoperi multe lucruri noi despre ei insisi si despre mediul inconjurator iar tinerii se pot distra intr-un spatiu verde si relaxant, cu numeroase facilitati.

1
Prin ofertele sale turistice dedicate liceenilor, scolarilor si prescolarilor, Tabara Saulia se adreseaza grupurilor organizate, cu insotitori cadre didactice.
Tabara Saulia poate gazdui astfel grupuri indiferent de marimea acestora, intrucat posibilitatile de cazare sunt numeroase: dispunem de 150 locuri de cazare, distribuite in 4 pavilioane si cabane de diferite marimi.

Tabara Saulia va propune pachete speciale si sejururi, continand cazare si servicii de masa, precum si accesul gratuit la toate facilitatile taberei: lac, terenuri sportive, cursa cu obstacole, calarie/echitatie, plimbari cu hidro-bicicleta, plimbari cu caruta/caleasca, pescuit si multe altele.

Saulia Youth Camp FB 2014_058|
Ne dorim ca atat copiii, dar si adultii sa aibe un timp frumos si placut in tabara noastra. De aceea, indiferent ca doriti sa organizati o tabara de copii, o excursie de 2-3 zile, sau orice alt tip de iesire organizata, nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

De ce sa alegeti Tabara Saulia pentru tabara de vara?

– acces rapid – Targu Mures se afla la doar 36 de km, iar Ludus la 32 km
– peste 150 de locuri de cazare
–  alimentarea pasiunilor si hobby-urilor in timpul pe care il petreceti in tabara
– spatiul exterior generos
– evadarea din cotidian, departe de aglomeratie si stres zilnic
– o locatie excelenta pentru organizatorii de tabere scolare

Va invitam sa solicitati o oferta personalizata pentru tabara de vara 2016, in functie de nr. de persoane, tipul de cazare dar si serviciile de masa dorita.
Pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie cu mare placere.

3 Comments

 1. Flaviu

  on 27/06/2016 at 1:09 pm - Răspunde

  E neapărat cu cadrul didactic?

 2. Stipan

  on 30/07/2016 at 10:48 am - Răspunde

  Doresc la tabara pe saptamina asta

 3. Stipan

  on 30/07/2016 at 10:48 am - Răspunde

  Doresc la tabara pe saptamina asta

Leave a reply.