Despre taberele scolare

In cadrul unei tabere scolare, copiii vor fi expusi la o serie de activitati pe care acestia nu le-au mai experimentat inainte. Atunci cand sunt departe de parintii lor, copiii sunt mai aventurosi si dispusi sa incerce lucruri noi.
Tabara scolara este o oportunitate fantastica pentru copii de a-si dezvolta noi competente, prietenii si interese. Cu toate acestea, pentru multi copii (si parintii lor) doar gandul de a dormi departe de casa poate provoca anxietate ridicata.
Unele dintre cele mai comune griji ale copiilor cu privire la tabara scolara includ:
– a nu fi capabil sa doarma in mod corespunzator
– mancarea oferita in tabara
– persoana cu care va imparti camera/patul
– senzatia de dor de casa

Cu toate ca acestea sunt preocupari de inteles, este important sa ajutam copiii sa fie pozitivi atunci cand vine vorba despre tabara scolara si sa ii ajutam sa depaseasca teama de a fi departe de casa.
Beneficiile unei tabere scolare sunt numeroase:

Ajuta copiii la dezvoltarea abilitatilor sociale
Tabara scolara este o mare oportunitate de a dezvolta o serie de abilitati sociale. Cele mai multe activitati din taberele scolare implica munca in echipa, care este de mare  folos in consolidarea prieteniilor si de asemenea, pot dezvolta noi relatii prin conectarea cu colegii cu care nu vorbesc in mod regulat la scoala.
Prin activitatile in echipa, copiii dezvolta relatii nu numai cu diferiti copii, dar, de asemenea, cu profesorii lor. Intr-o tabara, copiii au posibilitatea de a invata despre acceptare, grija si intelegere.

Programe structurate
Daca copilul tau petrece mult timp din vacanta de vara, in fata calculatorului sau televizorului si ocazional cu prietenii, o tabara scolara ii va fi de mare folos.
Revenirea la rutina de zi cu zi din timpul anului scolar, poate fi o trecere dura in timpul primei saptamani de scoala. Chiar daca tabara nu dureaza cea mai mare parte a verii, aceasta ii va ajuta pe copii sa devina responsabili in fata unei rutine regulate, iar aceasta ii poate ajuta facilita trecerea in noul an scolar.

Sunteti in cautarea unei locatii pentru tabere scolare? Nu mai cautati!
In Tabara Saulia, avem tot ce v-ati putea dori intr-o tabara scolara. Noi oferim cea mai mare varietate de activitati sportive si de recreere.
Ne place sa vedem cum cresc copiii, nu numai in inaltime, ci cum personalitatile lor se dezvolta in fiecare an. La Tabara Saulia, ne dorim sa fim parte din aceasta crestere. Misiunea noastra este de a avea impact asupra vietii copiilor, ajutandu-i sa invete si sa creasca, oferindu-le un loc in care isi pot face prieteni si invata lectii valoroase, care sunt mai mult decat doar discipline scolare.

2 Comments

 1. claudia

  on 22/05/2016 at 10:11 am - Răspunde

  As dori sa stiu dacxa putem trimite copii individual(unul maxim 2 adolescenti in varsta de 17 ani) sau trebuie neaparat sa existe un grup.
  Daca se pot inscrie individual , as dori mai multe informatii legate de program, perioada si tarife.
  Va multumesc

  • reeadev

   on 28/05/2016 at 9:44 am - Răspunde

   Buna ziua,
   Tabara Saulia doar GAZDUIESTE tabere, nu le organizeaza. Grupurile organizate isi fac propriile programe.
   Daca doriti sa veniti individual, veti beneficia de cazare si acces la toate facilitatile taberei: cursa obstacole, lac, parc de joaca, terenuri sportive, etc.
   Pentru detalii, ne puteti contacta telefonic. 0755085273

   Multumim

Leave a reply.