De ce este Complexul Saulia locatia ideala pentru tabere, conferinte, team-buildinguri, evenimente?

In Tabara Saulia, pe langa serviciile de cazare ireprosabile pe care le oferim, oaspetii nostri au la dispozitie numeroase facilitati interioare, exterioare, sportive sau de recreere, menite sa faca sederea in tabara noastra o experienta de neuitat.

Indiferent de nr. persoanelor din grup, in tabara noastra aveti posibilitatea de a sustine conferinte, sedinte, team-building-uri sau training-uri, in cele 2 sali de seminar de 20-40 locuri, in sala de conferinte de 200 de persoane, dotata cu videoproiector si statie de sunet sau in sala de studiu, ce pune la dispozitie un living, TV, video si o biblioteca.
Astfel, grupurile cazate in tabara noastra, isi pot desfasura activitatile in aceste sali de intalnire, special concepute pentru ei.

Sala conferinte Tabara Saulia

Pentru ca ce ar fi o tabara fara distractie?, in tabara din Mures, copiii, tinerii si toti cei care au o conditie fizica buna, pot participa la cursa cu obstacole a taberei Saulia.
In parcul de aventuri, asa cum l-am numit noi, pot fi desfasurate sporturi de risc si de echipa. Cei care indraznesc sa incerce probele, vor intalni pe parcursul acesteia ziduri de alpinism cu diferite grade de dificultate, scara uriasa, burma bridge, turn de lazi, liane, probe de echilibru, obstacole din cauciuc si altele. Distractia este garantata!

Cursa obstacole
Fiind situata chiar in apropierea lacului, tabara noastra ofera si diferite activitati sportive si de relaxare pe apa, pentru amatorii de experiente in natura.
Astfel, lacul poate fi locul ideal pentru plimbarile romantice cu barca, pescuit in natura sau diverse jocuri pe apa.

Lac
Tabara Saulia este gazda multor tabere pentru copii, de diverse varste, motiv pentru care un loc de joaca nu putea lipsi din incinta acesteia. Acesta este compus din leagane, balansoare, hamace, topogane, groapa cu nisip si multe alte atractii pentru mici si mari.
Parc de joaca
Diversele concursuri si competitii sportive se desfasoara pe terenul de fotbal – spatiu special amenajat pentru diverse grupuri de jucatori pasionati de activitatile sportive in aer liber.

Teren de fotbal
Iubitorii jocului de volei isi pot arata talentul si indemanarea pe cele 2 terenuri de volei ale taberei. Terenurile sunt amenajate cu gazon si reprezinta locul perfect pentru competiile ce vor fi desfasurate.

Teren de tenis
Nici mesele de ping-pong nu puteau lipsi din tabara noastra. Asa-i dragi iubitori de tenis de masa? Amenajate intr-un cadru natural, mese de ping-pong ofera o experienta de joc deosebita.

Mese ping-pong

La cerere, amenajam focuri de tabara pentru grupurile care solicita acest lucru. Focul de tabara va fi amplasat pe malul lacului, intr-un cadru relaxant si demn de o tabara de vara.

Foc de tabara
Foisorul si chioscul din incinta taberei Saulia, sunt foarte apreciate de oaspetii nostri. Foisorul este un loc deosebit de frumos, reprezentand adesea un loc ideal de intalnire al grupurilor mici sau diverse alte activitati.

Foisor si chiosc
Pe langa toate acestea, in tabara Saulia, veti putea face oricand gratare, in locurile special amenajate. Masutele si scaunele amenajate in preajma gratarelor ofera posibilitatea de a servi bucatele proaspat pregatite, intr-un spatiu curat si verde.
Loc gratar
Pentru persoanele dornice de si mai multa aventura, oferim locuri pentru campare in corturi, fie in interiorul taberei, fie pe malul lacului, intr-o zona sigura, cu acces la curent electric, grupuri sociale, dusuri si alte facilitati ale taberei.
Loc de campare

Faceti parte dintr-un grup si sunteti in cautarea unei locatii pentru tabere, a unui loc in care sa iesiti impreuna, sa va distrati si relaxati in acelasi timp? Nu mai cautati, Tabara Saulia este locul ideal pentru voi!

Oferim cazare, mancare si punem la dispozitie toate facilitatiile taberei.
Tabara Saulia este perfecta pentru:
– locatii traininguri
– tabere de vara
– teambuilding-uri
– conferinte
– excursii
– alte evenimente.

 

2 Comments

 1. Georgiana Nitu

  on 19/06/2016 at 6:12 pm - Răspunde

  Bună seara, ne dorim o tabara de familii, tineri credincioși în a doua săptămână din luna august, 20_30 persoane. Cat costa cazare și masa. Multumim.

 2. Visoiu Valentina

  on 11/08/2016 at 8:27 pm - Răspunde

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi trimiteti o oferta de pret pt 5 zile in perioada lunii noiembrie 2016. Sunt profesor de limbi si literaturi straine si as dori sa organizez o tabara in locatia dvs. Va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs cat mai curand.
  Cu deosebit respect,
  Valentina Visoiu
  0728304424

Leave a reply.