Click pe punctele albastre pentru detalii despre obiective si atractii!

Pavilion Rustic

5 camere cu configuraţii diferite de paturi (între 2 şi 8 paturi).

Fiecare cameră are baie proprie, TV.

 

 

Pavilion Central

La Parter: recepţia, bucătăria, sala de mese şi terasa cu 150 locuri.

Etaj: 6 camere moderne, cu câte două paturi.

Mansarda: o cameră mare cu două băi. Poate fi utilizată ca și dormitor cu priciuri sau ca şi sală de seminarii. Două grupuri sanitare aferente.

Sali Conferinte

  Complex de săli de conferinţe:

 • 1 Sală de conferinţe cu 200 de locuri, dotată cu staţie de sunet, videoproiector;
 • 2 Săli de seminarii (20 – 40 locuri);
 • 1 Sală de studiu cu living, TV, Video & Bibliotecă;
 • 2 grupuri sanitare.

Loc Gratare In Curte

În Tabăra Şăulia, veţi putea face oricând grătare, în locurile special amenajate. Măsuţele şi scaunele amenajate în preajma grătarelor oferă posibilitatea de a servi bucatele proaspăt pregătite, într-un spaţiu verde şi curat.

Cabane 4 Paturi

  Cabane mici:

 • 8 căbănuțe cu patru paturi fiecare (single bed), acces la grupul sanitar din curte.

Oferă un număr total de 32 locuri de cazare.

Curs Cu Obstacole

  Parc de aventuri format din curse pentru sporturi de risc şi de echipă:

 • 2 ziduri de alpinism, cu grad de dificultate diferit;
 • Scara lui Iacov (scară uriaşă);
 • Burma bridge (mers pe lanţ la înălţime);
 • Turn de lăzi;
 • Zid mic (4m);
 • Liane;
 • Căderea în credinţă;
 • Probă de echilibru;
 • Obstacole din cauciuc;
 • Buştean suspendat.

  Pentru că ce ar fi o tabără fără distracţie?, în tabăra din Mureş, copiii, tinerii şi toţi cei care au o condiţie fizică bună, pot participa la cursa cu obstacole a taberei Şăulia.
  Distracţia este garantată!

Debarcader

Lac

Lacul se întinde pe o suprafaţă de 30 de hectare luciu de apă, într-un peisaj înconjurat de dealuri, cu vegetaţie şi faună specifice. Chiar pe marginea lacului sunt aşezate 10 căbănuţe rustice, cu câte două paturi fiecare, fiind ideale pentru pescari și amatori de experiențe în natură. Grupuri sociale cu toate utilităţile necesare se află la câțiva metri distanță. Lacul vă oferă posibilitatea unor plimbări romantice cu barca sau plăcerea pescuitului pentru amatori.

  Activități:

 • pescuit;
 • plimbări cu barca;
 • jocuri pe apă.

Loc De Campare

Pentru persoanele dornice de şi mai multă aventură, oferim locuri pentru campare în corturi, fie în interiorul taberei, fie pe malul lacului, într-o zonă sigură, cu acces la curent electric, grupuri sociale, dușuri și alte facilități ale taberei.

Spatii Pentru Caravane

Oferim spații pentru caravane cu racordare la curent electric și acces la grupurile sociale, dușuri și alte facilități ale taberei.

Cabane 2 Paturi

10 căbănuțe cu 2 paturi.

Amplasate pe malul lacului, te fac să te simți într-adevăr în inima naturii. Poți auzi liniștea lacului sau cântecele broaștelor într-o noapte de vară, iar dimineața să vezi răsăritul de soare oglindindu-se pe întinderea apei.

Parc De Joaca

Tabăra Şaulia este gazda multor tabere pentru copii, de diverse vârste, motiv pentru care un loc de joacă nu putea lipsi din incinta acesteia. Parcul de joacă este compus din leagăne, balansoare, hamace, topogane, groapă cu nisip şi multe alte atracţii pentru mici şi mari.

Foisor

Foisor Mic

Cabane 8 Paturi

  Cabane Mari

 • 5 Cabane mari cu câte 8 paturi – fiecare cabană are o suprafaţă de aproximativ 32 mp, în care oferă: 4 paturi supraetajate, masă mare cu băncuţe, TV, mini-bucătărie (plită, frigider, chiuvetă, dulapioare), dressing, baie proprie, terasă. Cabanele sunt dotate cu aer condiţionat.

Oferă un număr total de 40 locuri de cazare.

2 Terenuri Volei

Iubitorii jocului de volei îşi pot arăta talentul şi îndemânarea pe cele 2 terenuri de volei ale taberei. Terenurile sunt amenajate cu gazon şi reprezintă locul perfect pentru competitiile ce vor fi desfăşurate.

Pavilion Nou

Construită recent, oferă 12 camere dotate fiecare cu câte 3 paturi supraetajate, cu baie proprie, TV plasmă, măsuţă cu scaune. Clădirea are un living-room spaţios la intrare, o mini-bucătărie şi o terasă.

Este dotată cu încălzire centrală şi apă caldă curentă. Camerele oferă o privelişte deosebită, datorită geamurilor mari poziţionate înspre lac sau curte.

Oferă un număr total de 72 de locuri de cazare.

Cabane 4 Paturi

  Cabane mici:

 • 8 căbănuțe cu patru paturi fiecare (single bed), acces la grupul sanitar din curte.

Oferă un număr total de 32 locuri de cazare.

Teren Fotbal

Diversele concursuri şi competiţii sportive se desfăşoară pe terenul de fotbal – spaţiu special amenajat pentru diverse grupuri de jucători pasionaţi de activităţile sportive în aer liber.

Pavilion Albastru

7 camere, living spaţios la intrare, mini-bucătărie, uscător şi 4 băi.

  Compartimentare:

 • 2 camere cu baie fiecare;
 • o altă cameră cu baie proprie şi dressing;
 • 4 camere cu 2 băi vis-a-vis pe culoar.

Cabana este dotată cu încălzire centrală, camerele au mobilier din lemn şi pal melaminat şi este renovată în anul 2013. Oferă un număr total de 40 locuri de cazare.

Foisor + Chiosc

Foişorul şi chioşcul din incinta taberei, sunt foarte apreciate de oaspeţii noştri. Foişorul este un loc deosebit de frumos, reprezentând adesea un loc ideal de întâlnire al grupurilor mici sau pentru diverse alte activităţi.

Foc de tabără

La cerere, amenajăm focuri de tabără pentru grupurile care solicită acest lucru. Focul de tabără va fi amplasat pe malul lacului, într-un cadru relaxant şi demn de o tabără de vară.

Tenis de masa

Tenisul de masă, sau ping-pongul, este un joc foarte îndrăgit de persoane de orice vârstă. În Tabăra Şăulia, turiştii pot beneficia gratuit de mesele de ping pong.
Amenajate într-un cadru natural, mesele de ping-pong oferă o experienţă de joc deosebită. Se pot organiza, de asemenea, diverse competiţii sau concursuri între jucători.