O tabara extraordinara

viziunea noastra

Tabăra Creștină Şăulia este un loc unde tradiția se îmbină cu prezentul, iar valorile creștine dau viață fiecărei zile. De peste 20 de ani, ne-am dedicat să oferim oaspeților noștri un loc ideal pentru relaxare și distracție. Când intri în Tabăra Creștină Şăulia, simți cum te înconjoară o atmosferă caldă și primitoare. Serviciile de cazare sunt impecabile, iar facilitățile diverse te invită să te bucuri de fiecare moment petrecut aici. Zona de recreere te încântă cu o varietate de activități sportive atât pentru cât și pentru adulți. Fiind situată într-o locaţie pitorească, unde ambientul rural liniştit se îmbină cu serviciile impecabile şi dotările moderne, Tabăra Creștină Şăulia este renumită și are clienţi mulţumiţi şi dornici să revină. Avem o mulțime de grupuri care revin la noi an de an, iar pe această cale ținem să le mulțumim pentru încrederea acordată.

Suntem una dintre cele mai mari tabere creștine din România, cu peste 250 de locuri de cazare și posibilitatea de a suplimenta la cerere cu încă 50 de locuri. Tabăra noastră este ideală pentru ieșiri cu biserica, conferințe, sedinte și întâlniri de tip team-building sau training, oferind 4 săli de conferințe, 3 cu capacitatea de 20-40 locuri, o sală de conferințe cu capacitatea maximă de 200 de locuri și o sală de studiu cu bibliotecă.

Tabăra Şăulia a început să funcţioneze incepând cu anul 2000, cu o experiență de peste 22 de ani, am găzduit peste 200 de tabere și grupuri organizate, dezvoltându-ne și perfecționându-ne de la an la an. Scopul nostru este să excelăm în serviciile pe care le oferim și să ne dezvoltăm în concordanță cu nevoile clienților noștri. Dar, ținta noastră este de a excela în fiecare an in serviciile pe care le oferim si de a ne dezvolta in concordanta cu nevoile oaspeților nostri. Astfel, ne străduim în permanență să îmbunătățim spațiile de cazare, sălile de conferințe, zonele de agrement, să aducem un plus de frumuseţe în amenajarea spatiului verde, astfel încât clienții care ne trec pragul să fie plăcut surprinși de fiecare data cand ajung la Tabăra Șăulia.

Viziunea noastră este să oferim vizitatorilor amintiri frumoase, pline de aventură. Vă invităm cu drag sa ne contactați pentru a afla mai multe detalii și suntem nerăbdători să ne treceți pragul.

De ce sa
ne vizitezi

cazare & facilitati & activitati

Ce spun cei care ne-au vizitat

TESTIMONIALE
Elisabeth Dragomir

Tabăra Șăulia, a fost prima mea tabară. Un timp binecuvântat. Mi-e dor de acele momente. M-aș întoarce oricând cu drag!

Elisabeth Dragomir

Annamária Molnár

Locație liniștită, frumoasă, o alegere excelentă pentru relaxare. Lacuri frumoase, loc de joacă. parcare spațioasă. Restaurantul are o atmosferă plăcută, cu bicătarie fină și servicii prietenoase. Camerel sunt bine echipate, curate și confortabile.

Annamária Molnár

Iulia G

Un loc superb, în mijlocul naturii, pe malul unui lac, cu mult spațiu de relaxare activă. Mâncarea bună servită de tineri din comunitate îi dă un alt plus

Iulia G

Dorian Stroe

Bine organizat, mâncarea foarte bună și ambianța plăcută. Zona oferă o mulțime de locuri feerice, dealuri, lacuri, bujori, chiar și un castel.

Dorian Stroe

28 y.o.
Dana Stan

Locul perfect pentru relaxare, deconectare, liniște…super curat, personal amabil, primitor și foarte prietenos!!! Totul perfect!

Dana Stan

25 y.o.
Elisei Covaci

O locație deosebita, oamenii minunați, locul perfect pentru odihnă și multe alte activități. Pentru taberele noastre aceasta locație va rămâne preferată!!!

Elisei Covaci

32 y.o.

VINO INTEAM BUILDING

Strangeti echipa si vino in cea mai tare aventura!
Va asteptam la Tabara Saulia cu o reducere de 10%!
Rezerva acum
Best