Tabara Saulia – cazare si facilitati in inima Transilvaniei

Despre Saulia
Saulia este o comuna situata in NV judetului Mures, pe DJ 152A, la o distanta de 36 km de orasul Targu Mures si 32 de km de Ludus. Saulia este inconjurata de campii din toate partile si se intinde pe o suprafata totala de: 2.625 ha teren: 780 intravilan si 1845 extravilan.

In componenta comunei Saulia, intra 4 sate frumoase si primitoare: Saulia, Leorinta-Saulia, Macicasesti si Padurea.
Ca si puncte turistice de interes in Saulia, veti putea observa lacuri de origine antropica, ce sunt dispuse continuu în lungul pârâului Sesu. Lacurile sunt folosite in principal in scop piscicol, iar subordonat, in scop de agrement.

Campingul turistic Saulia se situeaza in zona acestor lacuri, unde se poate practica pescuitul sportiv si de unde se pot organiza drumetii în Padurea Zaului.
Pe suprafata paraului Sesu s-au creat numeroase crescatorii piscicole astfel fiind o zona foarte atractiva pentru ci pasionati de pescuit, dar si recreere.

Panorama 3

Tabara Saulia
Fie ca doriti sa va relaxati intr-o locatie linistita si in conditii foarte bune, fie ca doriti sa organizati o tabara de vara, in care distractia sa fie la ea acasa, sau un team-building, Tabara Saulia este pregatita sa isi primeasca oaspetii, indiferent de sezon.

11802750_989571811063352_1099199216804831096_o
Centrul de Tabere Saulia reprezinta un complex, ce dispune de locuri de cazare distribuite in cabane, pavilioane sau cabanute. Exista astfel:

Pavilion Central, ce cuprinde: sala de mese de 150 de locuri, bucatarie si receptie la parter, 6 camere duble modrnizate la etaj si o camera matrimoniala cu 2 bai, la mansarda.

Pavilion Central Saulia

Pavilion Nou – spatiu construit recent, ce dispune de 12 camere cu cate 3 paturi supraetajate si baie proprie.
Dotari: TV plasma, masuta cu scaune, living room, mini-bucatarie, terasa, incalzire centrala, apa calda curenta.
In plus, camerele ofera o privelista deosebita asupra lacului si a curtii datorita geamurilor mari disponibile.
Numarul total de locuri de cazare in Pavilionul Nou – 72.

2

Cabane Mari
Cabanele Mari, asa cum le-am denumit noi, in numar de 5, dispun de cate 8 paturi fiecare (4 paturi etajate), insumand un total de 40 de locuri de cazare.
Facilitati: masa + bancuta, TV, mini-bucatarie, dressing, baie proprie, terasa, aer conditionat.

DSC_7989-x460

Pavilion Albastru
Pavilionul Albastru din cadrul Centrului de tabere Saulia, prezinta 7 camere, alaturi de un living spatios la intrare. Fiecare camera este dotata cu mobilier de lemn si pal melaminat.
Dotari: mini-bucatarie, uscator, bai
2 dintre camere au baie proprie, 1 camera baie + dressing, 4 camere cu baie vis-a-vis. Pavilionul Albastru ofera un total de 40 de locuri de cazare.

IMG_7555

Pavilion Rustic
Dispune de 5 camere cu 2-8 paturi (nr de paturi diferite in fiecare camera), cu baie proprie si TV

1

Cabane langa lac
Cabanele, 10 la numar, sunt amplasate de-alungul lacului, si dispun de cate 2 paturi fiecare.

45

Cabane Mici
Cele 8 cabane mici ale Taberei Saulia sunt dotate cu 4 paturi single fiecare, oferind astfel un total de 32 locuri de cazare.
1
Vacantele scolare ale copiilor ar trebui sa fie un moment memorabil pentru ei; o șansa sa se relaxeze, sa se distreze și sa isi faca noi prieteni intr-o locatie care le va oferi pe langa un spatiu de relaxare (lac, ) si o multime de activitati sportive.
Ne dorim ca atat copiii, dar si adultii sa aibe un timp uimitor in tabara noastra. De aceea, indiferent ca doriti sa organizati o tabara de copii, o excursie de 2-3 zile, un team-building sau orice alt tip de iesire organizata, nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

2 Comments

 1. Nagy Ildiko

  on 25/04/2019 at 10:11 am - Răspunde

  Buna ziua
  pentru perioada 10-12 mai aveti posibilitate de cazare pt o persoana? Va fi tabara Yuppi si ar fi un insotitor care nu apartine participantilor taberei, ar fi nevoie de cazare pt dansul, el in timpul programelor si timpul liber az merge la pescuit total separat de restul echipei 🙂 Dorim cazare total separata, cu baie privata daca este posibil si posibilitate de a manca -sau asta rezolvam cu echipa Yuppi

  Astept raspunsul.
  Multumesc

  • reeadev

   on 07/05/2019 at 12:15 pm - Răspunde

   va rog sa ma sunati 0740639155

Leave a reply.