Hai in echipa de Voluntari Yuppi si fi un ajutor pentru copiii bolnavi

Tabara Saulia, gazduieste si anul acesta, tabara de voluntari Yuppi. Ca sa intelegeti mai bine despre ce este vorba si pentru a afla informatii despre cum puteti si voi beneficia de un weekend in Tabara Saulia, alaturi de ceilalalti voluntari, urmariti informatiile de mai jos:
Tabara Yuppi este o tabara gratuita special organizata pentru copilasii si adolescentii care sufera de o boala cronica. Asociatia ofera terapie si recreere terapeutica pentru toti aceia care sufera de diabet zaharat de tip 1 (insulino-dependent), adolescenti cu boli oncologice (cancer) si artrita juvenila (AJI).
Taberele Yuppi sunt planificate, organizate si coordonate  de voluntari tineri si dedicati, cu varsta de peste 20 de ani, atent selectati si pregatiti. Printre ei se numara medici, fizicieni, informaticieni, filosofi, jurnalisti, coordonatori de proiecte sau ofiteri.

1604407_898996583490059_2540924601743677338_n
Daca vreti sa faceti parte din acesti tineri si sa ajutati echipa Yuppi in desfasurarea programelor si activitatilor, va asteptam sa va alaturati ca voluntari, si sa va intregistrati in formularul de mai jos:

http://yuppicamp.ro/inregistrare-voluntari

Ce trebuie sa faci ca voluntar?
– vei ajuta la organizare, prin rezolvarea unor taskuri in timpul anului, pana la inceperea Taberei de vara.
– vei asigura buna dispozitie a copiilor. Mai multe detalii vei primi la sesiune de formare, intrucat pentru a fi eligibil de a participa ca voluntar, va trebui sa participi alaturi de ceilalti voluntari la 2 sesiuni de formare.

Scopul acestor traininguri este pregatirea voluntarilor pentru realizarea recreerii terapeutice la un nivel cat mai inalt.
Sesiunea de formare dinaintea taberei “WE can”, va avea loc intre 6-8 mai 2016 iar pentru Amici Medicali 7 mai 2016.
Sesiunea de formare care are loc la sfarsit de saptamana si are ca si obiective cunoasterea reciproca, cunoasterea locatiei taberei, educare in ceea ce priveste recreerea terapeutica, tipologia de boala si viata de zi cu zi din tabara. Sesiunile de formare se desfasoara la locatia taberei: Tabara Saulia, din judetul Mures.
Tabara Yuppi asigura cazare si masa pe întreaga perioada a sesiunilor de formare. Va rugam sa va organizati individual privind transportul dus-întors si sa suportati cheltuielile cu acesta.
Informatii detaliate în ceea ce priveste Tabara Yupppi, veti gasi pe:
http://yuppicamp.ro/

11107745_898935716829479_8613385438276207715_n

Leave a reply.